Saturday, May 14, 2011

his inner soul rhythm


Dovydas. 
I had some spare time, he had it too. So, we had a little conversation about style, his look and everything.
Take a look, enjoy it! 

Dovydas about his style:
Style is sth that actually images that person. At least a part of him. I usually consider people from their look as well. Maybe it's not that truly describes what the person is like but style certainly shows sth about the person. So, I also always try to dress up in the way that satisfies me and my inner man. Of course, everything depends on my mood, circumstances and so on. One day I can wear a sweat while I can wear absolutely minimalistic clothes or sth on the other day. 
 Usually I am shopping at second-hand shops, Humana and others.
Today it's a first time I'm wearing these shorts and these shoes. I knew, that it'll be a hot day and I wanted to feel easy and summery. So I took this slick shirt, these shoes and that's it. Hat and glasses...
Actually I don't spend a lot of time thinking what to wear. Though, there are times. Sometimes it's enough to look at my closet and I know what to wear. Especially for a daily needs. Then I don't think too much, just grab some clothes, some accessories and that's all. I don't deck too much. If I know, that I'm going somewhere, where I don't usually go or sth, then I feel a need to dress up in a different, not so ordinary way. But I'm going for a walk, like now, it's nothing special.

Aš turėjau laisvo laiko, jis taip pat. Taigi, trumpai pašnekėjom apie stilių, jo paties stilių ir viską kitą.
Skaitykit, mėgaukitės!
Dovydas apie stilių:
Stilius yra kažkas, kas  tikrai bent iš dalies atspindi žmogų. Aš pats dažniausiai atsižvelgiu į tai, kaip žmogus atrodo, ir iš to taip pat susidarau nuomonę apie jį. Galbūt negalima aklai tuo pasitikėti, tačiau stilius tikrai kažkiek atspindi patį žmogų. Taigi aš ir pats stengiuosi rengtis taip, kad apranga kažkiek atspindėtų vidinį mane. Žinoma, viskas labai priklauso nuo nuotaikos ir pan. Vieną dieną galiu vaikščioti su treningais, kitą dieną galiu vilkėti visiškai minimalistinius drabužius ir pan. Ką aš žinau. 
Dažniausiai apsipirkinėju second-hand'uose, Humanose. 
Šiandien apskritai pirmą kartą apsimoviau šituos šortus ir batus. Žinojau, kad bus šilta, norėjau jaustis lengvai, vasariškai. Tai užsimoviau lengvą palaidinę. šortus ir viskas. Akinukai, skrybėlaitė..
Iš tiesų nepraleidžiu daug laiko galvodamas kaip rengtis. Kaip kada, iš tikrųjų. Kartais užtenka užmesti akį į spintą ir jau žinau, kaip rengsiuos. Ypač kasdien, tiesiog einant į gatvę, per daug negalvoju, tiesiog užsimetu kažką ir viskas. Nesipuošiu labai. Jeigu jau žinau, kad eisiu kažkur, kur dažnai nebūnu ir pan. tai norisi apsirengti kažkaip kitaip nei visada. O kai einu į gatvę, kaip dabar, tai tiesiog, nieko ypatingo.

Beje, šitas vaikinas yra DJ ir jo kūrinukas 'Inner Soul Rhythm' - mėnesio miksas www. djscene.lt. Paklausykit!
 http://soundcloud.com/mr_ital

2011,
 Mažeikiai/Vilnius, Lithuania

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...