Monday, May 30, 2011

beauty. no more words needed


Julija.
No matter you know who she is or not, her look is perfect. Her personality as well.
Julija said that she is dressed in the way she is because of her profession. Being a model means that you always have to look great. Julija loves silky shirts, handbags and jackets. What I like the most, that her style is just for her - everything fits perfectly.

Jokio skirtumo jūs atpažįstat ją, ar ne, ji atrodo puikiai. Bendrauti su ja taip pat labai malonu.
Julija sakė, jog taip rengiasi dėl darbo, kurį dirba. Būti modeliu reiškia tai, kad tu visada turi atrodyti gerai. Julija labiausiai mėgsta šilkinius marškinius, rankines ir švarkus. Kas man labiausiai patinka, jog jos stilius kaip tik jai - viskas tinka idealiai.

2011,
Vilnius, Lithuania

Sunday, May 29, 2011

hey yo


Modesta.
It's impossible not to see her on the street.  
 This girl is a dancer and has her own dance studio. Her style depends on her lifestyle and job. Modesta told us an interesting fact about her outfit. "I don't buy expensive clothes. Never. I buy sth from a second-hand shop, wear it for a month and then I take everything to my dance studio and give or change with my dancers. To me it's silly to buy expesive clothes just because you want to. People shouldn't be reliant on clothes." 

Turbūt neįmanoma jos nepastebėti gatvėje.
Šita mergina - šokėja ir turi savo šokių studiją. Jos stilius taip pat priklauso nuo gyvenimo būdo ir darbo. Modesta papasakojo kai ką įdomaus apie savo aprangą. "Neperku brangių drabužių. Niekada. Nusiperku ką nors iš dėvėtų rūbų parduotuvių, o po mėnesio nunešu viską į savo šokių studiją ir palieku ar keičiuosi su savo šokėjais. Man atrodo labai kvaila leisti pinigus brangiems drabužiams tik dėl to, kad to nori. Žmonės neturi tarnauti drabužiams."

2011,
Vilnius, Lithuania

Saturday, May 28, 2011

coloured beauty


Donata.
We turned around, we saw her, we met each other's eyes, we knew that she is just what we were looking for.
What influenced her the most? Traveling and people around.
She said she was in a hurry and grabbed some clothes without big considerations. Anyway, she looks great!

Mes apsisukom, pamatėm ją, susižvalgėm ir supratom, kad ji yra tai, ko ieškom.
Kas ją labiausiai įkvėpė? Kelionės ir žmonės aplink.
Ji sakė, kad labai skubėjo ir apsivilko nemąstydama. Bet kokiu atveju, atrodo labai gerai!

2011,
Vilnius, Lithuania

Friday, May 27, 2011

lovely girl, lovely about everything



Justė Arlauskaitė - Jazzu.
Does she look good? Of course she does. And after her concert she agreed to give us a few minutes. 
As she said, her scenic outfit is usually controlled by her stylist, Daiva Urbonavičiūtė. Even though, today was an exceptional day and everything you see was her personal choice. Justė likes stylish people and consider style as an important thing, sth that can tell a lot about the person at first sight. Also sth that creates an impression about people you communicate with. "But still, the most important thing is to feel comfortable in your outfit", she said. Daiva Urbonavičiūtė and Roisin Murphy are two persons that had the biggest influence on her style. You can easily recognize that, I think.
Beautiful, charming, sociable and easygoing personality. That's the impression that you get after a short chat with her. Best wishes to you, Juste! 


Ji gerai atrodo? Žinoma. Ir po savo koncerto mielai sutiko duoti mums kelias minutes.
Kaip ji sakė, jos sceniniu įvaizdžiu dažniausiai rūpinasi jos stilistė, Daiva Urbonavičiūtė. Tačiau, ši diena buvo išskirtinė. Jos stilistė susirgo ir viskas, ką jūs matote yra jos pačios pasirinkimas. Justė mėgsta stilingus žmones ir neneigia, kad stilius yra svarbus kiekvieno gyvenime. Kažkas, kas padaro pirmą įspūdį ir kuria nuomonę apie jį ir toliau bendraujant. "Tačiau svarbiausia, kad jausčiausi gerai su rūbais, kuriuos vilkiu." Daiva Urbonavičiūtė ir Roisin Murphy - asmenybės, padariusios didžiausią įtaką jos stiliui. Tai, manau, nesunkiai pastebima.
Graži, žavi, atsipalaidavusi ir labai šilta asmenybė. Tokį įspūdį paliko trumpas pokalbis su ja. Bučkis tau ir sėkmės, Juste!


2011
Vilnius, Lithuania

Tuesday, May 24, 2011

feel free


Aurelija.
Oh, it's always nice to make people happy by asking them to pose for us!

"Lastly I had time to have a shower and  and everything after all these reviews! Today I'm wearing long loose dress, a small purse and my glasses that I don't usually wear. I've decided that today is the day when I have to wear these glasses. Normally I wear huge handbags but today I thought that I don't have so much stuff and there's no use to take a huge one. As you see, today is not a usual day for me. My loose dress and this knitted waistcoat are things that are really ordinary. I love long shapeless clothes that let me feel free and unrestrained. I consider my style as eclectic, everything always depends on my mood."

Btw, don't forget to follow us with bloglovin!


Visada malonu pradžiuginti žmones pasiūlius jiems nusifotografuoti!

"Pagaliau turėjau po visų tų peržiūrų nusiprausti ir visa kita. Šiandien apsivilkau ilga laisvą suknelę, pasiėmiau neidelę rankinę ir užsidėjau akinius, kuriems reikia ypatingos nuotaikos. Nusprendžiau, kad šiandien ir yra ta diena, kai turiu juos užsidėti. Dažniausiai nešioju didžiules rankines, tačiau šiandien supratau, kad neturiu tiek daiktų, kad man reiktų didelės rankinės, taigi pasiėmiau nedidelę mielą rankinukę. Kaip matot, šiandien man nėra labai įprasta diena. Laisva suknelė ir ši megzta liemenė - vieninteliai dalykai, kurie man įprasti. Dievinu ilgus beformius rūbus! Su jais galiu jaustis laisva ir nesuvaržyta. Savo stilių laikau eklektišku, viskas visada priklauso nuo nuotaikos.


Beje, nepamirškit, kad mūsų komanda paskelbė konkursą
 facebook'e! 
Jums tikrai nereikia nusifotografuoti nuogiems, perskaitykit sąlygas ;)

Taip pat, nepamirškit sekti mūsų su bloglovin.com 


 
2011,
Vilnius, Lithuania

Wednesday, May 18, 2011

rise and shine!


Gintarė.
You see? Sun is shining today! So, get out of your bed, grab your glasses and hat and go ahead! 
Like this girl did.

Matot? Saulėta! Taigi, greičiau išlipkit iš lovų, užsidėkit skrybėles, akinius ir nesėdėkit namie, eikit laukan!
Kaip šita panelė.

2011,
Mažeikiai, Lithuania

Sunday, May 15, 2011

ARBA BŪK NUOGAS



Dėmesio dėmesio truputį!!!
Tu tikrai esi stilingas ir įdomus, toks, kokį turėtume pamatyti mes ir visi aplinkui. Taigi. REGI crew skelbia konkursą! Kiekvienas turime kokį drabužėlį ar aksesuarą, be galo mylimą ne tik dėl to, kaip jis atrodo, bet ir dėl jo ISTORIJOS. To, kas padaro jį neįkainojamą. Pagalvok, tikrai turi kažką tokio. O kai sugalvosi, užrašyk tą istoriją, nufotografuok, kaip atrodai (žinoma dėvėdamas tą daikčiuką) ir siųsk mums savo nuotrauką bei pasakojimą, el. paštu regicrew@gmail.com, ARBA BŪK NUOGAS. Iki birželio 1d.
Atsiųstas nuotraukas sukelsime į vieną albumą fb puslapyje. Laimėtoją išrinksime iš trijų, daugiausiai like'ų surinkusių stileivų, o birželio 1d. paskelbsime laimėtoją, kuris laimės nesveikai smagią fotosesiją.
Paskubėk, nemiegok, laiko nebedaug!

BTW, konkursas pratęsiamas! Iki Liepos 3 d. 

Saturday, May 14, 2011

his inner soul rhythm


Dovydas. 
I had some spare time, he had it too. So, we had a little conversation about style, his look and everything.
Take a look, enjoy it! 

Dovydas about his style:
Style is sth that actually images that person. At least a part of him. I usually consider people from their look as well. Maybe it's not that truly describes what the person is like but style certainly shows sth about the person. So, I also always try to dress up in the way that satisfies me and my inner man. Of course, everything depends on my mood, circumstances and so on. One day I can wear a sweat while I can wear absolutely minimalistic clothes or sth on the other day. 
 Usually I am shopping at second-hand shops, Humana and others.
Today it's a first time I'm wearing these shorts and these shoes. I knew, that it'll be a hot day and I wanted to feel easy and summery. So I took this slick shirt, these shoes and that's it. Hat and glasses...
Actually I don't spend a lot of time thinking what to wear. Though, there are times. Sometimes it's enough to look at my closet and I know what to wear. Especially for a daily needs. Then I don't think too much, just grab some clothes, some accessories and that's all. I don't deck too much. If I know, that I'm going somewhere, where I don't usually go or sth, then I feel a need to dress up in a different, not so ordinary way. But I'm going for a walk, like now, it's nothing special.

Aš turėjau laisvo laiko, jis taip pat. Taigi, trumpai pašnekėjom apie stilių, jo paties stilių ir viską kitą.
Skaitykit, mėgaukitės!
Dovydas apie stilių:
Stilius yra kažkas, kas  tikrai bent iš dalies atspindi žmogų. Aš pats dažniausiai atsižvelgiu į tai, kaip žmogus atrodo, ir iš to taip pat susidarau nuomonę apie jį. Galbūt negalima aklai tuo pasitikėti, tačiau stilius tikrai kažkiek atspindi patį žmogų. Taigi aš ir pats stengiuosi rengtis taip, kad apranga kažkiek atspindėtų vidinį mane. Žinoma, viskas labai priklauso nuo nuotaikos ir pan. Vieną dieną galiu vaikščioti su treningais, kitą dieną galiu vilkėti visiškai minimalistinius drabužius ir pan. Ką aš žinau. 
Dažniausiai apsipirkinėju second-hand'uose, Humanose. 
Šiandien apskritai pirmą kartą apsimoviau šituos šortus ir batus. Žinojau, kad bus šilta, norėjau jaustis lengvai, vasariškai. Tai užsimoviau lengvą palaidinę. šortus ir viskas. Akinukai, skrybėlaitė..
Iš tiesų nepraleidžiu daug laiko galvodamas kaip rengtis. Kaip kada, iš tikrųjų. Kartais užtenka užmesti akį į spintą ir jau žinau, kaip rengsiuos. Ypač kasdien, tiesiog einant į gatvę, per daug negalvoju, tiesiog užsimetu kažką ir viskas. Nesipuošiu labai. Jeigu jau žinau, kad eisiu kažkur, kur dažnai nebūnu ir pan. tai norisi apsirengti kažkaip kitaip nei visada. O kai einu į gatvę, kaip dabar, tai tiesiog, nieko ypatingo.

Beje, šitas vaikinas yra DJ ir jo kūrinukas 'Inner Soul Rhythm' - mėnesio miksas www. djscene.lt. Paklausykit!
 http://soundcloud.com/mr_ital

2011,
 Mažeikiai/Vilnius, Lithuania

Friday, May 13, 2011

our skittish Evelina


Evelina.
There she is! The last girl from our crew. She was thinking about these shorts all day long, so she put them on. Other clothes and accessories came with these shorts in themselves. It's totally her style. 
Our skittish Evelina. 

Štai ir ji! Paskutinė nepristatyta mūsų komandos narė. Ji norėjo užsivilkti šituos šortus visą dieną, taigi taip ir padarė. O kiti drabužiai ir aksesuarai prisiderino patys savaime. Visiškai Eveliniškas derinukas.
Mūsų žaismingoji Evelina.

2011
Vilnius, Lithuania

Tuesday, May 10, 2011

princess of a town


Amelija.
She is an exceptional child, definitely. Look at her! Well, she wasn't as talkative as she usually is, cause she was worried about the smell from her mouth (today in the kinder-garden she has eaten sowthistles). But still, she was posing for us with pleasure and told us why has she dressed like this:
"Today I wear such thin clothes, cause it's so hot! Very hot. (where did you get this hat?) This hat is my mother's but she gifted it for me... I have lots of brown colors."


Ji išskirtinis vaikas, tikrai. Pažiūrėkit į ją! Na, ji nebuvo tokia šneki, kokia šiaip galėtų būti, nes bijojo, jog mes užuosim jai iš burnos sklindantį pienių kvapą (šiandien darželyje prisivalgė pienių). Bet vistiek, mielai mums pozavo ir papasakojo, kodėl taip apsirengė: 
"Šiandien taip plonai apsirengiau, nes yra labai karšta. (iš kur skrybėlaitė?) Skrybėlaitė mamos, bet ji man ją padovanojo... Aš turiu daug rudų spalvų. 

2011,
Vilnius, Lithuania

Monday, May 9, 2011

from Guatemala


Matas.
If you will see this guy in the street someday, you'll definitely say that he IS a stylish guy, having his own look. I believe that he loves his clothes and feels great wearing them. You should have heard how enthusiastically he was telling a story about this blue sweater that he'd bought in Guatemala. Best wishes, Matai!

Jeigu tu kada nors pamatytum šitą vaikinuką gatvėje, tu tikrai pasakytum, kad jis turi savo stilių. Aš įsitikinus, kad jis dievina savo drabužius ir puikiai jaučiasi juos vilkėdamas. Tereikia išgirsti, su kokiu entuziazmu jis pasakojo istoriją apie šitą mėlyną megztinį iš Gvatemalos. Linkėjimai tau, Matai!

2011,
Vilnius, Lithuania


Saturday, May 7, 2011

feel great - look great


Gabija.
People look attractive because they feel so. That's a law I think. This girl is wearing quite simple, casual clothes but still she has sth that separates her from the crowd. 

Žmonės atrodo gerai dėl to, nes jie taip ir jaučiasi. Manau tai dėsnis. Ši mergina vilki gan paprastus, kasdienius drabužius, tačiau vis tiek yra kažkas, kas ją išskiria iš minios.

2011,
Vilnius, Lithuania

Friday, May 6, 2011

she is smiling to you!


Paulė.
Ohh, this girl could be a star. She is a total freak! In a good way, of course. A charmed personality with a really charming look. You see that adorable jacket? She bought it in the second-hand shop but it's an original Moschino with a label on it!

Na, šita mergina gimė būti žvaigžde. Ji visiška pamišėlė! Gerąja prasme, žinoma. Kerinti ir žaviai atrodanti asmenybė. Matot šitą nuostabų švarkelį? Paulė jį rado padėvėtų rubų parduotuvėje, bet tai ne šiaip padėvėtas rūbelis, o tikras Moschino su etikete viduje!

2011,
Vilnius, Lithuania

Thursday, May 5, 2011

it was a cold rainy day


Tadas.
It was a cold rainy day and the city was almost empty.. Then  we saw this really catching guy passing by. We caught him, of course. Tadas made a great combination of clean-cut coat and sneakers. And that broken umbrella is just for him!

Buvo šalta lietinga diena ir miestas buvo beveik pustuštis.. Tada mes pamatėm pro šalį einantį tikrai patrauklų vaikiną. Žinoma, iškart jį pagavom. Tadas puikiai suderino griežto kirpimo paltą su sportbačiais. Ir tas sulūžęs skėtis jam puikiai tinka!

2011,
Vilnius, Lithuania

Wednesday, May 4, 2011

the part of the crew


Ieva.
Meet another member of The REGI crew!* What does she say about her outfit?
 "I never spend too much time in front of my closet. Unless I'm very sleepy. Usually I just put my clothes on without big considerations. For example, I'm wearing this warm comfy coat because it's very cold outside, I put on this dress because it's such a grey day and I grab this hat because of the rain. That's it."

Štai dar viena REGI crew narė!* Liepėm jai parašyti, kodėl ji taip apsirengė.
"Niekada nepraleidžiu daug laiko priešais spintą. Nebent labai noriu miego. Apskritai dažniausiai per daug negalvoju ir tiesiog apsirengiu. Arba galvoju labai greitai. Pavyzdžiui, šiandien vilkiu šį šiltą patogų paltuką, nes lauke žiauriai šalta, apsivilkau šitą suknelę, nes ir taip per daug niūru aplinkui, o skrybėlę pagriebiau prieš išeidama, nes lijo. Tai viskas."


2011,
Vilnius, Lithuania

Tuesday, May 3, 2011

his fancy look


Deividas.
Fancy bag, fancy shoes, fancy eyewear... This guy comes to notice in the street. Deividas said that he doesn't like bright colors and chooses neutral tones. Well, he is a real Lithuanian then!

 Prašmanti rankinė, prašmatnūs batai ir akiniai... Šis vaikinas patraukia dėmesį gatvėje. Deividas nemėgsta ryškių spalvų ir dažniau renkasi neutralius, žemiškus tonus. Na, tada jis tikras lietuvis!

2011,
Vilnius, Lithuania

Monday, May 2, 2011

as a gingerbread


Džiugas.
Yesterday we met a very pleasant guy. With a very cute smile and great hairstyle.
He was wearing his friends' Christmas
"It's a little bit cold today. So I thought that this coat would be a perfect choice. Warm and very comfortable. It's my friends' Christmas present. They often say that I look like a gingerbread with it."

Vakar sutikom tikrai malonų vaikiną. Su miela šypsena ir puikia šukuosena.
"Šiandien šaltoka. Taigi nusprendžiau apsivilkti šitą paltuką. Mano draugų Kalėdinė dovana. Jis labai šiltas ir patogus. O draugams su juo primenu meduolį."


2011,
Vilnius, Lithuania






Sunday, May 1, 2011

divine


Monika. 
She passes by and people look at her. She talks and people listen to her. She knows how to look good in a simple casual outfit. Divine!
Btw, she has a personal blog! Check it out - Disco Nights

Ji eina pro šalį ir žmonės žiūri į ją. Ji kalba ir žmonės jos klausosi. Ji žino kaip kasdien ir be didelio vargo stulbinamai atrodyti. Nuostabu!
Ir dar, ji taip pat rašo blog'ą! Paskaitykit - Disco Nights

2011,
Mažeikiai, Lithuania

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...